Malerejse: Ærø Akvarel Malekursus d 4-8 september 2019

Malerejse til Ærø

Kom med på malerejse til Ærø. På kurset kommer du helt tæt på den smukke Ærøske natur, og giver kreativiteten de bedste rammer for kunstnerisk udfoldelse. Malerejsen og kurset har hovedbase i den gammel by Ærøskøbing i gå afstand til cafeer, restauranter og natur. Her er der rig mulighed for at finde ro og inspiration til at fordybe sig kreativt, og du vil med afsæt i akvarelmaleriets mange muligheder og facetter blive inspireret til at gå opdagelse og male i de smukke omgivelser.

Denne malerejse henvender sig til både øvede og nybegyndere, på kurset vil vi omsætte indtryk og stemninger til dit visuelle maleriske udtryk samt lade iagttagelse og inspiration skabe grobund for kunstnerisk udfoldelse. Derudover handler kurset om at opøve nye teknikker og færdigheder der kan bruges fremadrettet.
Alle er velkomne på mine akvarelkurser, men hvis du aldrig har malet før med akvarel, så anbefaler jeg at du afprøver farverne inden du tilmelder dig kurset.

Hver formiddag vil du blive vejledt i forskellige akvarel teknikker og metoder, som du kan have glæde af i løbet af dagen. Der afsluttes med fælles gennemgang af dagens akvarelmalerier alt efter ønske og behov.

Malerejse program:

Denne malerejse indeholder:
- indføring i akvarelmaleriets tekniske muligheder og udfordringer
- daglig trin for trin vejledning i akvarelmaling
- akvarelmaling i den gamle bydel samt landskabsmaleri
- præsentation af forskellige fremgangsmåder

Der vil i løbet af denne malerejse være rig lejlighed til at gå på opdagelse langs stranden og den omgivende natur med dens hyggelige havneområde, cafeer og spisesteder.

Uffe Boesen – Akvarel underviser

Uffe_Boesen 

Siden 2013 har Uffe koncentreret sig om akvarelmaling på daglig basis, hvilket har været en rejse ind i akvarelmaleriets mange muligheder og udfordringer. Denne rejse har resulteret i en lang række forskellige kunstneriske udtryk både i det abstrakte og det figurative billedsprog.

Vil du vide mere om det kreative indhold så kontakt: Uffe Boesen tlf. 50430104 / info@uffeboesen.dk eller skriv en besked nedenfor:

Information om malerejse til Ærø

Malerejse til Ærø - Dato og tidspunkt:

Der er undervisning alle dagene
Vi mødes i onsdag d 4 september - kl 14 (medbring materialer første dag)
4/9 kl. 14 - 16 velkomst og opstart af akvarelkurset.
5/9, 6/9, 7/9, 8/9 kl. 10-13 trin for trin akvarel undervisning. Eftermiddag kl.14-16 Selvstændigt arbejde med udgangspunkt i formiddagens undervisning. kl 16 fælles billedgennemgang. D. 8/9 kl. 15 afslutning og opsummering af akvarelkurset.

Malerejse til Ærø - Pris og tilmelding:

Kr. 2400,- ved tilmelding inden d 1 maj 2019.
Kr. 2900,- beløbet dækker undervisningen alle dagene, alt andet betaler du selv for.

Malerejse til Ærø - Sted:
Ærøskøbing Medborgerhus
Pilebækken 30
5970 Ærøskøbing
http://www.mamrelund.mono.net/

Nyttigt link: ærø.dk

Vejret:
Hvis vejret ikke tillader udendørs akvarelmaling vil undervisningen foregå i: Ærøskøbing Medborgerhus, Pilebækken 30.

Akvarel materialer – Hent PDF

På min hjemmeside findes der en materialeliste til malerejsen, se mere: uffeboesen.dk eller få materialeliste tilsendt ved tilmeldingen.

Spørgsmål

Har du spørgsmål vedr. kursusdelen så kontakt Uffe Boesen på info@uffeboesen.dk eller mobil 50430104 eller skriv en kort besked nedenfor.
[cscf-contact-form]

Ærøskøbing