Assisi malerejse

Assisi malerejse Italiens hellige og historiske by

Vi opretter et kursus til en given dato, hvis I er en gruppe på minimum 6 personer.

Denne rejse er for dig, der gerne vil opleve Assisi og udtrykke dig kreativt med din akvarelblok under armen. Assisi ligger i hjertet af Umbrien, og er en fantastisk smuk og velbevaret middelalderby hvor Frans af Assisi levede. Byen besøges hvert år af pilgrimme fra hele verden, og både byen og hele området omkring Assisi summer af en unik spirituel atmosfære og er et oplagt rejsemål for kreative sjæle, som ønsker at fordybe sig kreativt i de smukke omgivelser.

Rejsen indeholder:
- trin for trin vejledning i akvarelmaling, billedkomposition og farveteknikker m.m.
- selvstudier i de smukke omgivelser i Assisi, samt den omliggende natur.
- fælles billedgennemgang med feedback og forslag.
- fordybelses og inspirationsøvelser til kunstnerisk udfoldelse.
- dagligt vil du blive præsenteret og vejledt i forskellige kunstneriske udtryk.
- ophold med pension i Assisi.

Formålet med akvarelrejsen er, at du som deltager vil finde ro og inspiration til at lade dig fordybe kreativt og finde de skabende kreative kræfter til din kunstneriske udfoldelse. Fordybelse i kreativiteten vil åbne muligheden for den kunstneriske proces, hvor der skabes plads til ro og selvindsigt. Kurset giver dig også mulighed for at forny og øve dine maletekniske færdigheder.

På byvandringerne i Assisi får du indblik i og inspiration af det liv, som Frans og Klara levede for mere end 800 år siden. Så med afsæt i det smukke og historiske Assisi får du mulighed for at skabe nye udtryk i din akvarel.

Er du inspireret til at rejse med på denne akvarelrejse til Assisi?

Prisen på 6.500 - 10.000 kr. dækker: undervisning, byvandringer, mv., transport i Italien, ophold i delt værelse og ½ pension. Enkeltværelse er muligt mod et tillæg.

Prisen dækker ikke flybillet, så du skal selv sørge for flybillet, rejseforsikring, frokost, mv.

Vil du vide mere om det kreative indhold så kontakt: Uffe Boesen tlf. 50430104 / uboesen@gmail.com eller www.uffeboesen.dk

Med kunstnerisk hilsen

Der tages forbehold for ændringer

Uffe Boesen – Akvarel underviser

Uffe_Boesen

Siden 2013 har Uffe koncentreret sig om akvarelmaling på daglig basis, hvilket har været en rejse ind i akvarelmaleriets mange muligheder og udfordringer. Denne rejse har resulteret i en lang række forskellige kunstneriske udtryk både i det abstrakte og det figurative billedsprog.

Assisi den hellige historiske by

Stemningsfotos fra Assisi af: Uffe Boesen

Information og kontakt

Vil du vide mere om det kreative indhold så kontakt: Uffe Boesen tlf. 50430104 / uboesen@gmail.com eller skriv en besked nedenfor:
[cscf-contact-form]

Se flere stemningsfotos fra Assisi af fotograf: Uffe Boesen


Akvarel maling trin for trin øvelse - bystemning skitse

Share